Curriculum Vitae

Na het afronden van de studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, werkt Monique Zweers inmiddels 20 jaar op het gebied van sport en onderwijs.

Bij diverse landelijke sportbonden heeft zij ervaring opgedaan met het uitvoeren van projecten op zowel topsport- als breedtesportgebied. Ook het ontwikkelen van nieuwe sportopleidingen kwam hierbij aan de orde.

Als hoofd Onderwijsbureau heeft zij leiding gegeven aan een afdeling binnen de Faculteit der Bewegingswetenschappen. Tevens heeft zij ervaring als beleidsadviseur bij (middel)grote gemeenten, zoals Amsterdam en Amstelveen.

Beleid

Advies

Projectmanagement

 

Monique heeft diverse leergangen gevolgd, waaronder 'Leidinggeven aan ondersteunend en administratief personeel', 'Projectmanagement' en 'Tijdmanagement'.

Momenteel is ze werkzaam als hoofd Centrale Studentenadministratie bij de Universiteit van Amsterdam - Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast neemt ze als externe deskundige examens af bij de opleiding CommerciŽle Economie / Sportmarketing & Management van het Instituut voor Commercieel Management van de Hogeschool Rotterdam en de Academie voor Sportstudies aan de Haagse Hogeschool.